Google recensies

Een recensie schrijven

 

Arjen van Dijk
Arjen van Dijk
11:57 22 Sep 20
We zijn Esther erg dankbaar voor alles wat ze gedaan heeft rondom het overlijden van mijn vrouw. De kennismaking, het doorspreken van de wensen van mijn vrouw, en na het overlijden samen werken naar het afscheid, vond ik erg bijzonder en liefdevol. Het afscheid was intens, verdrietig, maar ook mooi en heel erg wie mijn vrouw was. Ik heb erg idee dat we dat afscheid met z’n drietjes hebben kunnen vormgeven, mede door de werkwijze van Esther. Ook het betrekken van ons jonge dochtertje bij het nemen van afscheid van mama, deed ze erg goed. Esther begeleide het afscheid zelf op waardige wijze, met oog voor alle details en wensen. En met een zorgvuldig oog voor de corona-maatregelen, zonder dat dit voelde als beperkend of belemmerend. Esther is warm, betrokken, maar ook duidelijk en neemt je stapsgewijs mee in de dingen die gedaan moeten worden. Er is daardoor rust. Esther ontzorgde ons op een fijne wijze in een tijd van groot verdriet.
Pauline Terreehorst
Pauline Terreehorst
11:07 15 Jan 20
Toen mijn moeder op 90-jarige leeftijd toch nog erg plotseling overleed, wist ik meteen wie ik moest bellen. Enkele jaren terug had ik hierover al een eerste contact gehad met Saskia Koffijberg, toen mijn moeder, zwaar dement, in een verzorgingshuis werd opgenomen. Ik was blij dat ik toen al een paar essentiële zaken met haar had doorgenomen. Ik had Saskia jaren geleden leren kennen als een zeer getalenteerde management-student aan het Amsterdam Fashion Institute. Haar keuze om met Strikt Persoonlijk te starten, om stijlvolle uitvaarten te realiseren, vond ik ook toen al getuigen van lef en inzicht. Maar ze ging vorig jaar naar Australië. Gelukkig liet ze haar bedrijf achter in de zeer bekwame handen van Esther Laan. Als gezin hebben we de afgelopen tijd gemerkt hoe professioneel en tegelijkertijd betrokken ook zij is bij het zorgvuldig en stijlvol organiseren van een uitvaart en alles wat daarbij komt kijken. Esther weet dat dan elk detail telt, omdat je het maar één keer goed kunt doen. Ze had oog voor dat detail, nam er de tijd voor, maar steunde ons tegelijkertijd bij de grote emoties die ons overvielen, toen de persoon die zo lang onze moeder, stiefmoeder, oma, groot-oma, zuster en tante was, waar we naartoe konden om haar bij vlagen nog even bij ons te hebben, opeens toch een verhaal was geworden. Esther begreep onze tegenstrijdige gevoelens, die allemaal een mooie plaats kregen bij het afscheid. Het had niet beter gekund. Wij danken haar zeer voor haar deskundige aanwezigheid bij alles wat ons overkwam in deze tijd.
Joost van Blokland
Joost van Blokland
10:18 30 Sep 19
We zijn Esther ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor ons gedaan heeft! Midden in de nacht na het overlijden van mijn partner belden we Esther en stond ze direct voor ons klaar om de eerste praktische zaken te bespreken en regelen. Daarbij dacht ze ook gelijk aan wat belangrijk was voor ons jonge zoontje. Esther bracht rust in de hectische dagen die volgden door per dag met ons de duidelijke stappen te doorlopen. Ze had veel aandacht voor wie mijn partner was en voor de impact op mij, mijn zoontje en de familie. In de voorbereidingen van de uitvaart won Esther snel ons vertrouwen. Ze had oog voor detail, zorgde dat alle wensen een plek kregen, liet ons de ruimte om dingen zelf te bepalen en dacht tegelijkertijd vanuit haar ervaring mee om de uitvaart tot een schitterend geheel te maken. Esther heeft mij en anderen op een uitstekende manier geholpen bij het redigeren van teksten voor de uitvaart, niet door dingen voor te schrijven maar wel door tot het terug te brengen tot de essentie. Esther begeleidde de uitvaart op een rustige, warme en waardige manier. We kijken terug op een prachtig afscheid dat op alle manieren paste bij wie mijn partner was.
Karin Peperkamp
Karin Peperkamp
20:46 15 Jul 19
Met heel veel dankbaarheid denk ik terug aan het prachtige afscheid van onze dierbare vrouw, zus en vriendin en de bijdrage hieraan van Strikt Persoonlijk Uitvaart. Esther heeft ons tijdens deze hele moeilijke periode aan de hand genomen en stap voor stap door het hele proces geleid. Met oog voor detail en een groot inlevingsvermogen voor een ieder van ons was Esther onze rots in de branding. Esther neemt alle tijd om de nodige stappen duidelijk uit te leggen en geeft aan wat de mogelijkheden zijn zonder richting te bepalen. Het afscheid was hierdoor bijzonder en persoonlijk en paste helemaal bij de fantastische vrouw waar we veel te vroeg afscheid van moesten nemen.
Walt Green
Walt Green
18:38 26 Jun 19
Wauw.. wat hebben jullie het goed gedaan zeg...Een dierbare verliezen is al een heftige gebeurtenis maar jullie hebben het absoluut wat dragelijker gemaakt...Esther dank je wel voor alle hulp... Je hebt zoveel uit ons handen genomen, Esther is een geweldig mens die absoluut met alles mee denkt en zeer snel de dingen regelt, zowel in het voortraject alsmede op 24 en 25 Mei 2019 en niet te vergeten de nazorg en dat helpt enorm.. Jullie doen het inderdaad "STRIKT PERSOONLIJK"
Vincent Van Assem
Vincent Van Assem
21:01 07 Mar 19
“Jullie hebben je moeder vanmiddag heel treffend getypeerd.” Esther heeft een essentiële bijdrage geleverd aan het mooie, passende afscheid van mijn moeder. Door haar rust, vriendelijke, weloverwogen vragen, heldere uitleg en een goed werkbaar schema heeft zij ons van dag tot dag door deze hectische en verdrietige periode geloodst. Ze heeft ons – af en toe met een ‘touch of lightness’ - geholpen bij het vormen van de plechtigheid met muziek, speeches en het bijzondere gebruik van bloemen en foto’s. De bijeenkomst heeft door haar inbreng een heel eigen karakter én de juiste sfeer gekregen. Het was erg fijn om Esther naast ons te hebben!
Roos Paddenburg
Roos Paddenburg
21:47 18 Jan 19
Roos Paddenburg - Terlingen In november 2018 moesten wij helaas afscheid nemen van mijn broer Rob. Als broers en zussen hebben wij zijn uitvaart mogen regelen. Saskia heeft ons "bij de hand genomen" om Rob zijn afscheid voor te bereiden. Zij was voor ons een rots in de branding. Het werd een afscheid op maat. Saskia neemt de regie op een prettige en humorvolle manier. Alleen maar lof. Zij doet de naam van haar bedrijf eer aan. Het is Strikt Persoonlijk!
Hella Smit
Hella Smit
21:31 23 Dec 18
Afgelopen september hebben we zeer onverwachts afscheid moeten nemen van mijn partner. In deze hectische periode neem je besluiten waarvan je niet weet hoe het zal uitpakken. Vanuit het buitenland, waar we nog verbleven, is het eerste contact met Esther gelegd. Vanaf dat moment hebben we ons zeer gesteund gevoeld. Het was vooral fijn dat ze duidelijkheid gaf over hoe alles zou verlopen. In de week van de voorbereiding van het afscheid bracht ze rust door steeds overzichtelijke stappen en beslissingen te nemen. Een rots in de branding door haar persoonlijke en liefdevolle inbreng. Er was veel aandacht voor onze eigen invulling van het afscheid. Groot gevoel voor details en attente zorg voor aanwezigen. Saskia leidde de afscheidsbijeenkomst die zo hartverwarmend mooi en zo passend was. De herinnering hieraan geeft zoveel troost en kracht om verder te gaan. Heel veel dank! Ik beveel jullie van harte aan.
Richard Touker
Richard Touker
10:08 18 Dec 18
De naam Strikt Persoonlijk klopt helemaal. Ieder onderdeel is op een persoonlijke manier aangepakt. Alles was mogelijk tegen een redelijk prijs. De wensen van mijn moeder en van ons als familie waren leidend. We kijken dan ook terug op een mooie, persoonlijke uitvaart van mijn moeder. Door de opnames die er gemaakt zijn, hebben we een fijne persoonlijke herinnering. Dank je wel Saskia.
Karin
Karin
18:19 09 Dec 18
Toen mijn vader eind augustus 2018 veel te jong overleed was het zoeken en kiezen van een begrafenisondernemer één van de moeilijkste keuzes. Toen wij op de website van Strikt Persoonlijk Uitvaart kwamen was de keuze uiteindelijk toch snel gemaakt. Fris, modern en persoonlijk. Dit sprak ons aan en we hebben gebeld. Achteraf een zeer goede keuze. Esther heeft de uitvaart begeleid en heeft ons laten zien dat zaken ook anders kunnen, goede tips, onafhankelijk en van deze tijd. Wij hebben Esther als een betrokken en warm persoon ervaren die daarnaast duidelijke communiceert en structuur in een moeilijke week aanbrengt. Indien iemand na het overlijden van een dierbare mij zou vragen of ik in Utrecht nog een goede begrafenisondernemer weet, dan zou ik altijd Strikt Persoonlijk aanraden. Karin en Floris
sander beunk
sander beunk
20:42 31 Oct 18
Strikt Persoonlijk Uitvaart doet exact wat hun naam al zegt: een zeer persoonlijke uitvaart verzorgen. En ze doen dit met vakkennis, stijl, verve, precisie en waar mogelijk zelfs met wat humor. Saskia heeft de begrafenis van onze, veel te vroeg gestorven, vriendin begeleid. Het is een waardige, persoonlijke uitvaart geworden, waar vrienden en familie op een hele mooie, eigen manier afscheid hebben genomen. Saskia (en ook Esther) is een vakvrouw en weet waar ze mee bezig is. Regelt wat geregeld moet worden op de achtergrond. Komt met goede tips en stuurt de boel, zo nodig, subtiel de goede kant op. Dat alles met een warme, prettige, kordate en actieve houding. Tijdens de voorbereiding was ze altijd bereikbaar en op de dag zelf verliep het op rolletjes. Mede dankzij Saskia en Esther is de uitvaart precies verlopen zoals wij hadden gehoopt. Erg veel dank!
Hester Albach
Hester Albach
08:29 05 Oct 18
Saskia van Strikt Persoonlijk Uitvaart is een rots in de branding. Een uitvaart vergt veel planning en organisatie, meer nog achter de schermen dan ervoor. Saskia maakt de indruk alsof ze het met de linkerhand af kan. Kordaat, scherpzinnig, aardig en sterk. Als wanhoop en verdriet de overhand krijgen, zet ze humor in. Geen zalvende bedside manner, maar de nuchtere aanpak van iemand die weet dat niets helpt - alleen praktische, effectieve steun.
N P
N P
15:07 29 Sep 18
Ontzettend veel positieve reacties ontvangen. De uitvaart was een bijzonder samenzijn met haar specifieke wensen. Een perfecte weerspiegeling van haar voorkeuren en levensstijl. De organisatie was in goede handen. Saskia heeft ons goed begeleid en tips gegeven waar nodig, ze is zeer professioneel en was een goede steun voor ons in deze moeilijk tijd. Wij kijken met veel warmte en liefde terug op de crematiebijeenkomst.
Remco de Vos
Remco de Vos
20:37 14 Jul 18
Dank Esther hoe je alles hebt aangepakt en er echt voor ons was gedurende een moeilijke periode waar je alle steun maar ook ruimte kan gebruiken. Ik kan je dan ook zeker aan iedereen aanbevelem
M de Boer
M de Boer
11:40 11 Jun 18
In 2013 zijn we via via bij Esther terecht gekomen voor de uitvaart van onze (schoon)moeder en oma. We waren enorm blij en geholpen met Esther’s betrokkenheid en prettige werkwijze. Onlangs hadden we opnieuw een groot verlies binnen onze familie. Voor ons was het direct duidelijk dat we Esther opnieuw zouden vragen om ons te begeleiden. De samenwerking was wederom heel fijn. Esther gaf ons alle aandacht en tijd die we als familie nodig hadden. Ze is rustig, ze voelt goed aan wat er gaande is en neemt op een prettige manier leiding. Ze ontzorgt niet alleen, maar ze zorgt er ook voor dat de intense tijd kort na het overlijden toch ook heel fijn, mooi en in rust verloopt.
frederique schutte
frederique schutte
05:04 15 May 18
Vanaf het eerste telefonische gesprek, tot aan de uitvaart en zelfs nog daarna hadden we een heel fijn, warm en persoonlijk contact met Esther. In de verdrietige en hectische dagen begeleidde Esther ons stap voor stap. Per dag besprak ze met ons alleen datgene wat op dat moment nodig was. De rest kwam morgen wel. Erg fijn om zo goed geholpen te worden om alles overzichtelijk te krijgen. Esther luistert en hoort wat de echt persoonlijke wensen zijn. Veel zaken hebben we uit handen kunnen geven, waardoor we ons konden concentreren op het afscheid van onze vader. In een korte tijd heeft ze ons geholpen een invulling te geven aan dat afscheid, die voor ons precies goed voelde. Heel bijzonder!
Rosanne Schutte
Rosanne Schutte
11:41 29 Apr 18
Na het overlijden van mijn vader heeft Esther ons super fijn begeleid. Niet alleen in de praktische zaken, maar ook in het emotionele. Doordat ze goed luistert, alle tijd neemt voor je en met je meedenkt, hebben we een heel mooi, intiem en persoonlijk afscheid gehad. Esther nogmaals bedankt voor alles!!
Leonore
Leonore
07:50 29 Apr 18
Esther heeft ons super fijn begeleid na het overlijden van onze vader. Naast het perfect regelen van alle praktische zaken, heeft ze er voor gezorgd dat we afscheid hebben kunnen nemen zoals m’n vader en wij voor ogen hadden. Klein, informeel, liefdevol en heel persoonlijk. Esther, nogmaals heel erg bedankt.
Lieke Kolen
Lieke Kolen
14:53 30 Jan 18
Na het overlijden van mijn moeder, kwam mijn stiefvader door wat Google werk, uit bij Strikt Persoonlijk. We waren (nog) niet bekend met uitvaarten, dus het was een soort gevoel waarop hij koos. En dat pakte erg goed uit. Esther heeft voor en met ons, een mooie uitvaart voor mijn moeder in elkaar gezet, waar we nog steeds met trots op terug kijken. 7 weken later, overleed mijn opa, de vader van mijn moeder. Ik woon in Brabant, dus ligt een uitvaartondernemer uit Utrecht niet voor de hand. Ik had zo'n fijn gevoel bij Esther en hoe alles verlopen was rondom het overlijden van mijn moeder, dat ik besloot haar te bellen. Toen ik haar uitlegde hoe ik ervoor stond zei ze zonder twijfel; bel me maar als het zover is, dan kom ik naar Brabant. Dat maakte voor mij, Strikt Persoonlijk een dubbele betekenis geven, ook voor mijn opa werd een op maat en persoonlijke uitvaart gemaakt, en ik voelde weer die oprechtheid, een echt persoonlijk gevoel, alsof ze al jaren bij ons over de vloer kwam.
Henne Pauli
Henne Pauli
13:17 28 Jan 18
Wij bewaren intense herinneringen aan de uitvaart van onze dochter in december 2017. Het is bijzonder dat zij zelf een persoonlijk stempel op het karakter van de ceremonie heeft kunnen drukken, in samenspraak met uitvaartleider Esther Laan. Na het overlijden van onze dochter heeft Esther ons op een heel empathische en zorgvuldige manier begeleid bij de invulling van de samenkomst. Op alle aanwezigen heeft het afscheid in Stal de Eyck te Bilthoven een onvergetelijke indruk gemaakt. De medewerkers van Stal den Eyck hebben daaraan door hun discrete professionaliteit een belangrijke bijdrage geleverd.
Daan Gans
Daan Gans
13:45 03 Jan 18
Toen mijn vrouw Marian ongeneeslijk ziek werd en de vraag kwam hoe ze haar uitvaart zou willen, had ze daar hele specifieke wensen over. Het afscheid moest een weerspiegeling zijn van haar leven, op basis van haar eigen, individuele, keuzes. Gelukkig hadden we voldoende tijd om dit voor te bereiden, waarbij Saskia op perfekte wijze de wensen en ideeën wist te vertalen naar de juiste vorm, zowel op hoofdlijnen als in de, door ons vaak niet voorziene, details. De laatste week was, ondanks al het verdriet, waardevol, waarbij Saskia, op basis van een mix van professionaliteit, compassie, waar mogelijk, humor en, onder dat alles, een totale controle en perfekte regie, de ruimte creëerde om te rouwen en tegelijkertijd, in samenspraak met ons, de noodzakelijke regelingen wist te treffen. De uitvaart zelf werd begeleid door Saskia en Esther en hun team, die alles in goede banen leidden, zowel voor de familie als alle aanwezigen. Het afscheid voldeed aan alle verwachtingen, zoals gewenst door Marian en door ons, wat het mogelijk maakte op een fijne manier afscheid te nemen en een ontzettend moeilijke periode op een goede manier, binnen de kring van onze familie en vrienden, af te sluiten.
Piet en Paula van Beek
Piet en Paula van Beek
13:36 15 Nov 17
Toen onze dochter Dafne overleed overheerste het grote verdriet. Saskia heeft ervoor gezorgd dat ons heel veel praktische zaken uit handen werden genomen. Zij heeft met heel veel oog voor detail, ook voor onze speciale wensen, aan alles aandacht besteed wat nodig was. Tot in de puntjes was alles geregeld, voor de gasten maar ook voor de nabestaanden. Samen met Dafne en haar man heeft zij deze dienst uniek gemaakt. De wensen van Dafne stonden op nummer één. Heel heel persoonlijk. Zij is heel erg betrokken, dat merken wij nog steeds na een paar maanden. We zijn heel blij dat Dafne heeft gekozen voor "Strikt Persoonlijk". Zij doen hun naam eer aan. Piet en Paula van Beek
GJ
GJ
09:16 02 Nov 17
Begin juli 2017 overleed op jonge leeftijd mijn geliefde vriendin. Eerder dit jaar hebben wij op basis van de informatie van de website samen kunnen besluiten om Strikt Persoonlijk te vragen zodra dat nodig zou zijn.  In de week van afscheid - die er zo toe doet – maar ook nadien is het een goede keuze gebleken. Vanaf het allereerste contact met Saskia en Esther verliep het respectvol, zorgzaam en warm. Juist bij minder gangbare wensen bleken Saskia en Esther - samen met hun netwerk van vakmensen - meedenkend, oplossingsgericht en betrokken. In een week waarin veel georganiseerd moet worden waren zij volop beschikbaar. Met Saskia en Esther is het fijn samenwerken. Ze hebben oog voor details, ze zijn zakelijk als het moet, met humor als het kan, maar altijd professioneel en liefdevol. Mede door Saskia en Esther verliep de dag van de uitvaart persoonlijk, waardig en sereen zoals wij dat voor ogen hebben gehad. Hierdoor is er een blijvende en goede herinnering ontstaan aan wat ook een mooie dag is geweest.
s pen
s pen
10:18 31 Oct 17
3 jaar geleden heeft Saskia de uitvaart van mijn vader geregeld, de keuze was dan ook niet moeilijk om haar nu voor mijn moeder te benaderen. Lieve meid, humor en weet wat ze doet. Sas, bedankt voor alles!!!
Barbara Megens
Barbara Megens
22:15 22 Oct 17
Toen mijn moeder plotseling overleed was de keus voor Esther, en Strikt Persoonlijk Uitvaart, snel gemaakt. Twee jaar eerder had zij met Saskia mijn oom op een heel waardige, mooie en bijzondere manier helpen begraven en dat is veel familieleden bijgebleven. Het was bijzonder om te merken dat zij ons ook meteen weer kon plaatsen en nog van mijn oom wist welke kist en persoonlijke keuzes toen zo kenmerkend waren. Daarmee voelde we haar werkelijke betrokkenheid en die is voor de rest van die week waarin we van mijn moeder afscheid namen, kenmerkend gebleven. We hebben Esther naast aandachtig en zorgzaam leren kennen als een ontzettende vakvrouw. Je kunt met het volste vertrouwen de organisatie van zo'n belangrijke gebeurtenis aan haar overlaten. Ze begeleidde ons helder, professioneel en rustig door die stressvolle, verdrietige tijd. Haar sensitiviteit voor gevoelige momenten hierbij is van heel grote waarde voor ons geweest waardoor wij ook in staat waren te komen tot een zo mooi mogelijk afscheid, inderdaad persoonlijker dan ik voor mogelijk had gehouden. Het was een prachtig afscheid. Zoals iemand eerder schreef, dat je de uitvaartondernemer een knuffel geeft aan het eind van de crematie, en het gevoel hebt dat je van een vriend afscheid neemt, is heel bijzonder. Ik zou (en heb) iedereen Strikt Persoonlijk Uitvaart aanraden.
jeroen vercauteren
jeroen vercauteren
08:36 06 Oct 17
Strikt Uitvaart (Esther) heeft voor onze familie de gehele uitvaart/crematie geregeld van mijn vader. Zij heeft dit met de perfecte mix van betrokkenheid/professionaliteit/efficiëntie/emotie gedaan. We hebben ons in het hele proces zeer comfortabel en vertrouwd gevoeld met haar (persoonlijke begeleiding.
Sanne Smits
Sanne Smits
16:10 05 Oct 17
Een betere uitvaartonderneming dan Strikt Persoonlijk hadden wij ons niet kunnen wensen. De uitvaartdienst op de Landgoederij in Bunnik was perfect geregeld, maar bovenal een afscheid dat helemaal bij onze moeder paste. Het was zo mooi, warm, informeel, liefdevol en persoonlijk. Het was eigenlijk alsof onze moeder er zelf nog even bij was. Heel bijzonder. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Het contact met Esther was tijdens het voorgesprek, in de week van de crematie en tijdens de nazorg onwijs prettig. We voelden ons direct op ons gemak bij haar vanaf het eerste moment. Esther luistert goed, denkt echt met je mee en wist onze losse ideeën samen te brengen tot één mooi geheel met aandacht voor ieder detail. Esther, bedankt voor alles!
Tanja Mauri
Tanja Mauri
14:08 30 Jun 17
Meer dan tien jaar geleden heb ik samen met Esther gewerkt. Toen ik later vernam dat zij uitvaartonderneemster was geworden, viel dat voor mij direct op zijn plaats. Ik had direct het gevoel dat zij die functie perfect zou vervullen. Toen mijn zusje ziek werd, moest ik dan ook aan Esther denken. Ik wist niet goed hoe ik het aan moest pakken, want mijn ouders hadden voor haar al bij haar geboorte een uitvaartverzekering afgesloten bij Yarden. Ik heb toen de vraag bij Esther neer gelegd wat haar advies zou zijn. Esther was enorm empathisch en bereid om zo veel als mogelijk te helpen. Ze snapte direct dat mijn ouders het zonde zouden vinden de polis van Yarden niet te benutten en zei dat zij wel bereid was tot een co-productie. We hebben Yarden dezelfde vraag gesteld en gelukkig kregen we daar een zelfde antwoord. Toen mijn zusje op 4 juni jl. overleed, belden we eerst Yarden. Zij kwamen haar halen en brachten haar naar het rouwcentrum. Via Yarden hebben we ook een kist uitgezocht en het crematorium vast gelegd. Met Esther hebben we de "warme kant" geregeld. Zij heeft ons geholpen met de rouwkaart die echt heel persoonlijk en prachtig is geworden. Mijn zusje had de voorkant zelf ontworpen en Esther heeft een professionele slag eroverheen gedaan. Het afscheid in de Schaapskooi te Baarn was echt geweldig. Esther en haar collega Saskia hebben ons zo geweldig bij gestaan en ons zo goed aangevoeld dan het nog mooier werd dan wij durfden te hopen. Zo fijn dat ze beide ook zo perfectionistisch zijn as ik en aan alle details hebben gedacht. Op dit afscheid kunnen we met veel warmte terug kijken en dat horen we ook van vrijwel iedereen die aanwezig was. Het was echt zoals mijn zusje was. Lieve Esther, wat zijn we jou ontzettend dankbaar voor jouw oprechtheid, professionaliteit, empathie en warmte.
Paul Gottschalk
Paul Gottschalk
07:40 16 Jun 17
Saskia heeft namens Strikt Persoonlijk de uitvaart van mijn vrouw begeleid en was daarbij een grote steun. Ze boodt een zeer prettig en regelmatig contact en ontzorgde waar mogelijk. Saskia dacht mee over alternatieven en oplossingen en kwam met goede ideeën en aanbevelingen. Daarbij voelde zij haarfijn aan wat voor sfeer wij wilden en had zij een sterk oog voor detail. Ook de nazorg liet niets te wensen over. Bijzonder warm aanbevolen.
Bastiaan Assink
Bastiaan Assink
09:17 30 May 17
Esther van Strikt Persoonlijk Uitvaart bleek voor ons een lot uit de loterij. Zij is ervaren, neemt de tijd, luistert goed, denkt mee, heeft oog voor detail en combineert dit alles met een passend gevoel voor humor. Wij voelden ons met haar rijkelijk bedeeld in een moeilijke periode waarin er toch al zo veel speelt. Ik zou Strikt Persoonlijk Uitvaart zo aanraden. Vijf sterren is eigenlijk te weinig. Hulde!
Susan van Brenk
Susan van Brenk
16:10 24 May 17
Gisteren kregen wij met de klas (groep 6/7) een rondleiding van Esther over de begraafplaats Soestbergen. Binnen de projectweken op school hadden wij het over het beroep van uitvaartondernemer. Twee weken voorafgaand aan ons bezoek aan de begraafplaats heeft Esther in de klas ingetogen en ook interactief verteld over haar vak. De kinderen hebben onderzoeksvragen opgesteld over hoe er wordt begraven of gecremeerd in andere culturen. Esther heeft hier vanuit haar persoonlijke ervaringen aanvullingen op gegeven. Mooi en waardevol onderwijs om zo een kijkje te mogen nemen in het vak van uitvaartondernemer. Bedankt.
Pauline ten Veen
Pauline ten Veen
15:45 19 May 17
Saskia heeft ons erg fijn geholpen bij het voorbereiden van de uitvaart van mijn vader. En ook op de dag van de uitvaart zelf was ze een steun voor ons. Ze voelde als onderdeel van ons, op een prettige manier. Bij Strikt Persoonlijk zijn ze in staat om de uitvaart goed af te stemmen op de overleden persoon (en de nabestaanden). Geen 13 in een dozijn dienst, maar één die recht doet aan de overledene. Bedankt Saskia!
peter ten veen
peter ten veen
09:18 14 May 17
Toevallig waren we bij strikt persoonlijk terecht gekomen. Na het overlijden van onze vader heeft Saskia ons heel goed begeleid. Met weinig woorden konden wij precies duidelijk maken wat onze wensen waren. Door de persoonlijke begeleiding hebben we zelfs af en toe kunnen lachen met Saskia maar bleef ze altijd professioneel. Bedankt dat wij papa, met jullie hulp, een waardig afscheid hebben kunnen geven.
Wim Beekman
Wim Beekman
18:23 02 May 17
Wij kijken terug op een mooi en persoonlijk afscheid van onze zus. Geleid door een strakke en meelevende hand van Saskia werd het een uitvaart die helemaal paste bij het leven van onze te vroeg overleden zus. Alles was bespreekbaar en veel zorgen werden ons uit handen genomen in een prettige samenwerking. In deze periode was Saskia echt een deel van onze familie. Nogmaals hartelijk bedankt.
Herbert Coenen
Herbert Coenen
18:32 05 Apr 17
Het afscheid van Bea is voor ons inmiddels een warme herinnering. Saskia, je hebt ons met je doortastende en persoonlijke aanpak prima begeleid en veel zorgen uit handen genomen. Dank hiervoor!
Sanne Prins
Sanne Prins
15:48 06 Feb 17
We kijken terug op een mooi afscheid van onze zoon. Esther heeft ons geweldig geholpen met de uitvaart. Alles was tot in de puntjes geregeld. Er werd veel rust gebracht door alle tijd te nemen. Esther was zorgzaam en betrokken, dit hadden we hard nodig in deze zware periode. Het was fijn om voor Strikt Persoonlijk te hebben gekozen!
Aukje Molenaar
Aukje Molenaar
16:19 30 Jan 17
Toen mijn vader steeds zieker werd, kwam zijn uitvaart ook af en toe ter sprake. Maar wat moet je dan allemaal precies bespreken? Esther kwam bij ons langs en heeft ons veel gevraagd en verteld. Tijdens het organiseren van de uitvaart was het fijn dat we al heel wat beslissingen samen met onze vader hadden genomen en dat Esther hem een klein beetje heeft gekend. Het was erg prettig om in de intense week tussen overlijden en uitvaart te kunnen leunen op iemand die duidelijk de regie heeft en goed aanvoelt wanneer de familie even tijd nodig heeft of juist een klein zetje richting een beslissing. De afscheidsbijeenkomst werd uiteindelijk een prachtig eerbetoon aan onze vader, waarin zijn muzikale wensen zijn aangevuld met persoonlijke verhalen van dierbaren uit verschillende facetten van zijn leven. Esther: veel dank voor je begeleiding in deze verdrietige tijd.
Martha van Seters
Martha van Seters
10:27 26 Jan 17
Aandacht en zorg, daar gaat het om bij Strikt Persoonlijk. We konden ons geen betere uitvaartbegeleider wensen dan Esther. Ze is met kalme, liefdevolle standvastigheid een baken geweest in de hectische week van het afscheid van mijn vader. Ze had veel aandacht voor de persoonlijke invulling van de uitvaart, waarbij de wensen van mijn vader én zijn drie kinderen gerespecteerd werden. Hierdoor is het een waardig en prachtig afscheid geworden. Dank je wel, Esther!
Niek Visser
Niek Visser
18:13 18 Dec 16
Strikt persoonlijk doet haar naam eer aan. Wij wilden voor de begrafenis van onze vader iets wat anders zou zijn dan de standaard begrafenis. Het moest informeel en persoonlijk zijn. Door Esther haar creativiteit, doortastendheid en personal touch werd de begrafenis precies wat wij in gedachten hadden van de rouwkaart t/m de rouwbus. Wanneer je geen standaard begrafenis wil in een kille rouwzaal met koffie en cake en een lange condoleance rij dan is Strikt Persoonlijk Uitvaart een aanrader. Esther nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!
Marjolein Visser
Marjolein Visser
10:38 12 Dec 16
Strikt Persoonlijk Uitvaart / uitvaart naar wens: een bedrijf dat zijn naam eer aandoet. Esther heeft mijn familie na het overlijden van mijn vader liefdevol en uiterst zorgvuldig begeleid. Het afscheid van mijn vader was prachtig en paste precies bij wie hij was: een informeel samenzijn met ruimte voor bezinning. De kaart, de setting, de kaarsen, de bloemen, de speeches en muziek, de haag van mensen: een eerbetoon aan mijn vader. Voor veel mensen die erbij waren was dit afscheid een eye-opener. We kregen heel veel positieve reacties die neerkwamen op het volgende: 'Ik wist niet dat je een afscheid zó kan doen' en 'Zo'n afscheid wil ik ook!' Esther heeft ons geweldig geadviseerd en begeleid na mijn vaders overlijden. Ze zit vol vernieuwende ideeën, denkt aan alles en is bovenal begaan. Ik wens iedereen die een afscheid voor een naaste moet organiseren iemand als Esther toe!
Ineke De Kam
Ineke De Kam
16:17 05 Dec 16
Zo'n mooie begrafenis heb ik zelden meegemaakt, wat een prachtige kaart, wat een aparte kist en al die kaarsen, wat mooi. Dat waren de reacties van de mensen die de uitvaart van mn moeder in Den en Rust in Bilthoven hebben meegemaakt. Die complimenten gaan direct door naar Strikt Uitvaart en mn naar Saskia die "onze" uitvaartbegeleider was. Pittig, strak waar het moest, maar warm en betrokken aan de andere kant. De telefoontjes iedere dag waren erg fijn. Er ontstond zo een bijzonder "samen " gevoel. Wie zoent nu de uitvaartbegeleider, na afloop?? Heel veel dank voor ALLES. Hoop niet dat we snel weer en uitvaart moeten regelen, maar dan is er maar 1 bedrijf waar ik voor ga!
giselle hunia
giselle hunia
10:44 26 Nov 16
Het beeld van wat wij vonden passen na het overlijden van onze Pa hebben wij neer kunnen zetten met jou (Strikt)Persoonlijke en professionele begeleiding. Het was een wonderschoon afscheid! Veel Dank Sakia
Ilse
Ilse
13:11 24 Nov 16
Beste Saskia en Esther, Het was mij een waar genoegen om in een situatie als deze, een (bedrijf) MENSEN te ontmoeten die zo begaan zijn met jouw als nabestaande en vol overgave hun werk verrichten. En dan dat stukje weg mee willen lopen in de richting waar jij heen wilt. Ik heb er vreugde aan beleeft om jullie op het juiste moment ontmoet te hebben . Jullie zijn creatief, zorgzaam en begaan, mijn dank is groot!!! Ik hoop dat jullie nog heel veel mensen mogen begeleiden naar een waardig afscheid. Het was STRIKT PERSOONLIJK!!! Een lieve groet, Ilse
Geneviève Verberk
Geneviève Verberk
07:53 05 Aug 16
Wij zijn blij dat in de organisatie van het afscheid van onze moeder, Saskia op ons pad kwam. Haar deskundigheid, enorme inzet, creativiteit en warmte hebben daadwerkelijk het verschil gemaakt. We wensen iedereen die te maken krijgt met het afscheid van een dierbare een Saskia!
Greet Snoodijk
Greet Snoodijk
17:06 29 Jun 16
Mijn partner is in maart 2016 overleden. Met Esther had ik al eerder kennis gemaakt en het een en ander gehoord over de werkwijze van Strikt Persoonlijk. Daar had ik een positief gevoel bij. In de periode naar de begrafenis toe heeft Esther mij geweldig gesteund en geholpen. Het leek op een mooi project waarin ik de inhoudelijke ingrediënten aanleverde en zij voor de organisatie en de logistiek zorgde en het overzicht hield over het geheel. Strikt Persoonlijk werkt met andere ondernemers samen, die op een goede manier de visie van Strikt Persoonlijk kunnen vertalen en vormgeven. Deze mensen werken op dezelfde zorgvuldige wijze, zoals de maker van de kist, de drukker en de bloemist. Hierdoor wordt het een organisch geheel, is het consistent en loopt de communicatie prima. Esther is zeer diplomatiek, creatief en volhardend en levert daardoor van begin tot eind kwaliteit. Deze kwaliteit eindigt niet op de dag van de begrafenis. Ook na de begrafenis kwam Esther geregeld even langs voor de nodige nazorg. Ik zou wensen dat iedereen de uitvaart van een geliefde aan Strikt Persoonlijk zou willen toevertrouwen. Het is bij hen in zeer goede handen.
Joline kronenburg-de jonge
Joline kronenburg-de jonge
20:18 27 Jun 16
Eerder schreef ik onderstaande review. Door het overlijden van mijn vader heb ik nu zelf van heel dicht bij meegemaakt dat Esther en Saskia ontzorgen, aanvullen en -waar nodig- zacht en bijna onopgemerkt sturen. Ook wensen waarvan we eigenlijk niet wisten dat we ze hadden werden gehoord en uitgevoerd. Door ons bij iedere volgende stap te betrekken in de week van de uitvaart werd het afscheid een eigen en doorleefd afscheid. De dag van de uitvaart maakte het compleet. Op deze dag hebben we mijn vader geheel in zijn stijl herdacht. Door deze week samen met Esther en door de dag van de uitvaart is het verdriet omgebogen naar mooie herinneringen. Dank dat jullie ons dit hebben gegeven! Joline Samen met Saskia en Esther geef ik af en toe lezingen. Zij over de uitvaart in de breedste zin van het woord, ik over de notariele zaken die daarmee samengaan. Hun onderscheidend vermogen, creativiteit, precisie en originaliteit zijn zeer opvallend. Saskia en Esther geven de ruimte als je die nodig hebt maar nemen je bij de hand als dat noodzakelijk is. Kortom: klasse en kwaliteit.
Daan Hazendonk
Daan Hazendonk
22:35 12 Jun 16
Onze moeder is op -relatief- jonge leeftijd komen te overlijden. Ik ben zeer blij dat we de uitvaart door jullie hebben laten regelen. Ik had me geen mooiere en beter georganiseerde uitvaart kunnen voorstellen. Saskia is warm, persoonlijk en professioneel. Ze ontwierp een prachtig kaartje voor ons, voorzag een mooie locatie in Bunnik en regelde alles met heel veel liefde en aandacht. We hadden veel persoonlijk contact wat erg fijn was. Er werd echt tijd voor ons genomen en al onze wensen werden in vervulling gebracht. Onze ideeën werden aangehoord en daar waar nodig bijgestuurd, op een hele fijne vrijblijvende manier. Echt top. Iedereen was enorm te spreken over de -overwegend ontspannen- uitvaart. Enkele (jonge) mensen hebben we horen zeggen: "Voorheen vond ik begrafenissen maar saai, maar op deze manier is het juist heel fijn om bij te zijn". Beter compliment kan bijna niet! De manier waarop Saskia de uitvaart vorm gaf was niet oubollig en saai maar juist modern, fris, eigenzinnig en informeel. Heel veel lof voor Saskia. Het was een uitvaart totaal waardig. Precies zoals het had moeten zijn. Saskia nogmaals bedankt. Liefs Daan
Jan Griffioen
Jan Griffioen
11:45 07 May 16
Zorgvuldig en vakkundig,en goed luisterend naar wat nodig blijkt in verdrietige omstandigheden. Zo herinner ik me Esther, het ergste is nu al gebeurt,hoorde ik haar zeggen.Een mooi afscheid helpt mee aan een verwerking. En dat is het ook geworden,de crematie van mijn lieve vrouw Petra wordt herinnerd als een persoonlijk afscheid
Jan van der Sloot
Jan van der Sloot
18:46 27 Apr 16
Zeer professioneel werkende mensen. Saskia is in staat een strakke regie te voeren en tegelijk oog te houden voor de wensen en behoeftes van de nabestaanden. Voor mij maakte Strikt Persoonlijk Uitvaart van de uitvaart van mijn zwager het verschil tussen confectie en Maatwerk. Jan van der Sloot Na het overlijden van mijn man was Saskia onze rots in de branding ,had oog voor de hele familie ook voor onze kindjes van 4 en 7. Ik had me geen fijne persoon kunnen wensen dan Sas. Na de uitvaart zei iedereen nog nooit zon mooi afscheid mee gemaakt te hebben!! Alles is precies zo gelopen zoals we wilden!! Voor de 100ste keer bedankt Sas Veel liefs Claudia

 

Alle recensies bekijken