Recensies

Recenties op Google lezen

 

Lees hier de referenties van families voor wie wij de uitvaart verzorgd hebben.
In verband met hun privacy noemen wij geen namen en data.

* * *

Lieve sas,
Nogmaals enorm bedankt voor alles.
We hadden ons geen fijner persoon kunnen wensen!

* * *

Hoe verdrietig ook, ik vond het een fantastische dag, met heel veel dank aan jou

* * *

Wat was het mooi gister, mede dankzij jou en Esther.
Ik ben jullie echt dankbaar.

* * *

Nogmaals dank voor de perfect verzorgde uitvaart van mijn vader, afgelopen donderdag.
We hebben het ervaren als een goed georganiseerde, verzorgde en bijzonder liefdevolle uitvaart.

* * *

Ik heb voor jullie gekozen omdat ik – na het lezen van de referenties – ook zo wilde kunnen terugkijken
op de uitvaart van mijn man. Dat is gelukt. Dank daarvoor.

* * *

Bedankt voor alles! Ik hoop dat het nog heel lang duurt, maar als mijn moeder
de grote oversteek gaat maken naar mijn vader, dan weten wij je te vinden.

* * *

Los van het feit dat mijn man is overleden, ben ik blij met hoe alles is verlopen. Dank je wel!

* * *
Mijn zoons en ik denken nog vaak aan de bijzondere samenwerking met jou.
Het was een prachtige, stijlvolle en warme uitvaart die niet alleen op ons indruk maakte.
Dank voor je toewijding!

* * *
Ik vond het heel bijzonder samen met jou opnieuw een mooi en gedenkwaardig afscheid te “organiseren”,
dit keer voor mama. Het zijn de kleine dingen waar jij op let en die zo waardevol zijn!

* * *
Een week later … dankbaar kijk ik terug en wat gaf jij ons kracht om het afscheid
van moeder zacht en waardig te laten verlopen.

* * *

Bedankt voor je ondersteuning en regie!
Geniet iedere dag van je man & kindje, want je weet nooit hoe laat het is…

* * *

Dank je wel, zonder jou was het nooit zo’n mooi afscheid geworden!

* * *

 Een meer fijngevoelige, medemenselijke begeleiding hadden we ons niet kunnen wensen.
Heel veel dank, Esther en Saskia, de naam Strikt Persoonlijk zegt heel veel over jullie,
het klopt!

Lees meer

* * *

Wat had ik jullie graag zes jaar geleden ontmoet voordat mijn vrouw overleed. Het heeft haar zoveel moeite gekost haar uitvaart volgens haar wensen te laten plaatsvinden. Het was fijn geweest jullie te hebben gekend; een onderneming die kon helpen en buiten de kaders meedacht.

* * *

Het proces van afscheid nemen ging in fases, met jouw begeleiding voelden wij ons enorm gesteund.

* * *

Bedankt voor het persoonlijk maken van de uitvaart. Jullie denken door tot in het kleinste detail; de kaarsen, de bloemen en ook de locatie was treffend. Jullie weten een passende sfeer te creëren voor een waardige herinnering.

* * *

Dank dat dat je ons de afgelopen twee jaar hebt bijgestaan, bij zowel de uitvaart van moeder als vader. Zo komt er een einde aan een bijzondere tijd. Ik bel je nog 's op, gewoon zomaar.

* * *

Ik ben onder de indruk van de ruimte die je de familie hebt gegeven om een mooi afscheid van A. mogelijk te maken, zeer professioneel en toch persoonlijk.

* * *

Lieve Esther, bedankt voor je professionele, persoonlijke en liefdevolle ondersteuning voorafgaand en tijdens de uitvaart. Het was mooi en voelde goed en vertrouwd.

* * *

Met de familie praatten we na en kwamen tot de slotsom dat we erg geboft hebben met jullie twee. In deze heftige week hebben jullie ons goed weten te sturen, adviseren en steunen. Het afscheid was waardig en persoonlijk. Dank voor alles!

* * *

Dank voor de manier waarop jullie ons en mij in het bijzonder hebben bijgestaan de afgelopen week. Ik ben VRESELIJK blij met de keuze voor jullie. De bloemen, de kaartjes op de tafels, de opzet: het komt uit jullie koker, wat een bijzondere dag!

* * *

Bedankt voor het regisseren van een prachtige, persoonlijke uitvaart van ma. Je maakt de naam van jullie onderneming meer dan waar.

* * *

Dank voor alles! Mijn angst voor de dood is absoluut verminderd.

* * *

Jullie begeleiding, meedenken, steun, aandacht tot in detail en oprechte manier van handelen hebben er voor gezorgd dat ik 100% zeker ben dat het geheel Alex' haar goedkeuring draagt.

* * *

Graag willen wij jullie complimenteren met de ongelooflijk mooie uitvaart vandaag van Peter, zo hebben wij het nog niet gezien. Jullie aanwezigheid en optreden was professioneel maar daarnaast ook zeer persoonlijk en warm.

* * *

Wij kijken terug op een hele mooie uitvaart. Dank voor jouw steun, tips, begeleiding, meedenken en de super fijne samenwerking!

* * *

Veel dank voor je fijne begeleiding! Dat doe je heel goed, oprecht en integer. Desondanks hoop ik je niet snel terug te zien...:-)

* * *

Lieve Sas, wat heb je het allemaal fantastisch geregeld en wat was het een mooi, waardig afscheid van m'n vader. Heel veel dank!

* * *

Lieve Saskia, een definitief afscheid is intens verdrietig... Echter, door jouw uitermate professionele, bijzondere aanpak en aandacht werkelijk tot in detail, heb ik ervaren dat een afscheid ook heel mooi kan zijn. De speciale aandacht voor de kleinkinderen heb ik ontzettend gewaardeerd! Eigenlijk heb ik er geen woorden voor, je bent voor ons (mij) in korte tijd heel bijzonder geworden!

* * *

Lieve Sas, enorm veel dank voor je geweldige support in de afgelopen week bij het afscheid van mijn moeder en het prachtige resultaat! Er was niets wat we anders hadden gewild, alles klopte en was zoals het was bedoeld.

* * *

Heel hartelijk willen we je bedanken voor je persoonlijke inzet. Dit werk is duidelijk niet zomaar een 'job' voor je. Met troost denken we aan de uitvaart terug.

* * *

Lieve Saskia, bedankt voor je invoelende en betrokken verzorging van de uitvaart van onze dochter. Het was van begin tot einde TOP. We zijn je zeer erkentelijk daarvoor.

* * *

Lieve Saskia, sommige mensen zijn goed in hun werk, enkelen hebben een gave. Jij valt duidelijk in die laatste categorie.

* * *

We kijken met een goed gevoel terug op de mooie uitvaart van mijn vader. We hebben bewust weer voor je gekozen omdat je zoveel tijd en aandacht geeft.

* * *

Ik ben je echt dankbaar dat je "omdat het zo gaat" niet voor lief nam en me bepaalde keuzes heel bewust hebt laten maken.

* * *

Lieve Saskia, heel veel dank voor je goede zorgen en attente meedenken. Je hebt onze week een stuk lichter gemaakt.

* * *

Zo kan het dus ook! Betrokken, stijlvol en menselijk.

* * *

Ik ben blij dat ik vooraf kennis met Saskia gemaakt heb. Ze is heel lief en begaan. Ik had er niet aan moeten denken dat er een onbekende voor me had gestaan toen mijn vrouw net was overleden.

* * *

Als geen ander geef je het gevoel weer van mensen, alles klopte, de kaart, de locatie, de sfeer. Complimenten!

* * *

Het is echt jouw talent, een persoonlijke benadering gecombineerd met een frisse zakelijkheid

* * *

Ik heb er behoefte aan om mijn waardering uit te spreken over de manier waarop je de uitvaart van afgelopen woensdag hebt begeleid. Als het niet zo verdrietig was, had ik bijna gezegd dat ik heb genoten van de manier waarop jij je vak uitoefent! Alle respect!

* * *

Vanaf het eerste moment heb je op natuurlijke en subtiele manier de regie genomen en gehouden. Je hebt een natuurlijke frisse uitstraling gecombineerd met een bijzonder soort senioriteit, het is duidelijk dat je 'gemaakt' bent voor dit werk.

* * *

Wilde je nog even laten weten dat ik blij ben voor jou gekozen te hebben. Je hebt het helemaal gedaan in Toon z'n geest en zoals ik het graag wilde. Ook van anderen heb ik veel positieve reacties ontvangen.

* * *

Mijn kinderen zijn heel blij met jou en de aanpak, zoals je wel hebt kunnen merken... kritische en liefdevolle deelnemers. Het geeft mij rust dat zij zich kunnen vinden in de voorbereiding. Wordt vervolgd dus...

* * *

M'n complimenten, het is net alsof je een vriend van de familie bent, zo subtiel ga je te werk.

* * *

Wij hebben hele goede herinneringen aan de afgelopen dagen. Het was heel fijn om met je samen te werken!

***

Algemene informatie over de uitvaartbranche en specifiek in de regio Utrecht kunt u hier vinden

 

Alle recensies op Google bekijken