Over ons

Wij hebben een kleine, onafhankelijke uitvaartonderneming. Sinds 2009 verzorgen wij uitvaarten voor mensen met persoonlijke wensen. Onze overtuiging is dat schoonheid troost. Daarom geven wij veel tijd en aandacht, zodat er bewuste keuzes gemaakt kunnen worden. Door creatief mee te denken en de regie in handen te houden, vertalen wij de uitvaartwensen tot een liefdevol en persoonlijk afscheid.

Esther & Saskia

Saskia Koffijberg, oprichter Strikt Persoonlijk Uitvaart in 2009
Woont samen met : Roger, dochter Winter & zoon Wester.
Achtergrond : mode, styling en vormgeving.
Vrienden omschrijven mij als : een creatieve dame met originele ideeën en gevoel voor stijl. Iemand die goed kan luisteren en graag de touwtjes in handen heeft.

Esther Laan, mede eigenaar sinds 2013
Woont samen met : Emile, zonen Benjamin & Christiaan.
Achtergrond : (kunst)historica, vrouwenemancipatie.
Vrienden omschrijven mij als : inlevend en liefdevol, met gevoel voor humor, attent en perfectionistisch, met oog voor detail.

Samen met een team van enthousiaste professionals organiseren wij de uitvaart van a tot z. Zo werken wij graag samen met Pauline en Hans voor de laatste verzorging. De medewerkers van RouwServiceNederland verzorgen waar nodig het rouwvervoer. Marcel schakelen wij in als er een kundige geluidstechnicus nodig is en de jongens van Ferentes weten de kist waardig en synchroon op hun schouders te dragen. Kort om, voor iedere uitvaart schakelen wij de mensen in die nodig zijn.