Over ons

Strikt Persoonlijk Uitvaart is een kleine, onafhankelijke uitvaartonderneming. Sinds 2009 verzorgen wij uitvaarten voor mensen met persoonlijke wensen. Onze overtuiging is dat schoonheid troost. Daarom geven wij veel tijd en aandacht, zodat er bewuste keuzes gemaakt kunnen worden. Door creatief mee te denken en de regie in handen te houden, vertalen wij de uitvaartwensen tot een liefdevol en persoonlijk afscheid.

 

 

Iede Hoorn, uitvaartverzorger. Dit werk doe ik met veel bezieling. Ik zet me in, bij iedere uitvaart, voor een waardig, eervol en persoonlijk afscheid. Het kan zoveel liefdevoller zijn, als je het persoonlijk maakt. Dat tijdens het afscheid de mens wordt gevierd, wie die persoon was bij leven. Zo wordt ook het afscheid een blijvende, mooie herinnering. Intens verdrietig, maar ook bijzonder mooi.

 

 

Esther Laan

 

Esther Laan, eigenaar sinds 2013 en sinds juni 2021 op de achtergrond verbonden met Strikt Persoonlijk Uitvaart. Elke keer, wanneer ik bij een familie binnenkwam, stapte ik als het ware een unieke film binnen. Elke familie heeft immers haar eigen verhaal, verdriet, verhalen en elke familie neemt op een persoonlijke manier afscheid.

 

 

 

Saskia Koffijberg, oprichter en oud eigenaar van Strikt Persoonlijk Uitvaart. Na tien jaar mooie, persoonlijke uitvaarten te hebben verzorgd, ben ik in april 2019 met mijn gezin verhuisd naar Melbourne, Australië. Ik kijk terug op een decennium waarin ik bijzondere mensen heb ontmoet, ontroerende verhalen heb gehoord en steeds weer geraakt werd door de liefde voor het leven.

 

 

Team
Samen met een team van enthousiaste professionals organiseren wij de uitvaart van a tot z. Zo werken wij graag samen met Pauline en Hans voor de laatste verzorging. De medewerkers van RouwServiceNederland verzorgen waar nodig het rouwvervoer. Marcel schakelen wij in als er een kundige geluidstechnicus nodig is en de jongens van Ferentes weten de kist waardig en synchroon op hun schouders te dragen. Kort om, voor iedere uitvaart schakelen wij de mensen in die nodig zijn.