DeFabrique

Te midden van de weilanden tussen Utrecht en Amsterdam, op een strategische plaats tussen het spoor en Amsterdam-Rijnkanaal, bouwde meneer Twijnstra zijn lijnolie- en mengvoederfabriek. In 1996 werd de productie naar Deventer verplaatst en kwam de fabriek, waar ooit 300 mensen werk vonden, stil te liggen. Een echtpaar uit Maarssen ontfermde zich over de fabriek en richtte het in als evenementencomplex onder de naam ‘DeFabrique’. Uitgangspunt daarbij was dat het historische en industriële karakter van het complex zo veel mogelijk behouden moest blijven.

Met enige regelmaat verzorgen wij hier een uitvaart. DePerserij is één van hun stoere, industriële ruimten, die zich goed leent voor een persoonlijke uitvaart. Wie midden in DePerserij staat en naar boven kijkt, ziet een omvangrijke ruimte met een hoogte van ruim veertien meter. De authentieke fabriekslampen en het stalen leidingwerk vullen de industriële sfeer aan. Door de juiste belichting is hier een hele intieme sfeer te creëren.

De techniek, geluid, maar zeker ook de ontvangst en catering zijn zeer goed geregeld. Speciaal voor uitvaarten rekenen zij een gereduceerd tarief. De Perserij is geschikt voor 300 – 400 genodigden. Zijn er meer, dan is hun Copraloods zeker een optie!

 

loods stoelen wit

copraloods